Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cantuccini
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 40 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Ricotta
- 300 g Rhabarberkompott, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30 phút
Limoncello-Creme
5h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 godz. 30 min
Rhabarber-Tiramisu
3h
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30 phút
Zwetschken mit Mohnstreuseln und Vanillesauce
50 min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 godz. 40 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1 godz. 35 min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2h