Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cantuccini
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 40 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Ricotta
- 300 g Rhabarberkompott, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Apfel-Quark-Trifle
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2 Std.
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50 min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45 min
Pflaumenkompott
20 min