Rhabarber-Trifle
TM5 TM6

Rhabarber-Trifle

4.4 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 120 g Cantuccini
  • 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
  • 40 g Zucker
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 250 g Ricotta
  • 300 g Rhabarberkompott, selbst gemacht (siehe Tipp)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2044 kJ / 488 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
49 g
Vetten
27 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten