Apparaten en Accessoires
Matjesfilets in Rotweinsud
Voorbereiding 15min
Totaal 12u.
24 Portionen
Ingrediënten
-
Pfefferkörner, schwarz1 EL
-
Wasser400 g
-
Rotwein400 g
-
Rotweinessig800 g
-
brauner Zucker400 g
-
Lorbeerblätter4
-
Wacholderbeeren1 EL
-
Pimentkörner1 EL
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen4
-
Matjesfilets24
-
Dill3 Bund
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
985 kJ /
235 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apfelrotkohl
1u. 10min
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Brombeer-Quark-Terrine
8u.
Whiskeygelee mit Früchten
3u.
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Kalbsleberwurst im Glas
5u. 40min
Kaninchen-Terrine
1u. 10min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6u. 15min
Makrelen-Tapenade
10min
Rotweinbirnen
3u. 20min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Sauerbraten
72u.