Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Kerbel, abgezupft
- 10 Radieschen, halbiert
- 2 Äpfel, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- 30 g Milch
- 250 g Saure Sahne
- 500 g Wasser
- 800 g Drillinge, mit Schale
- 8 Matjesfilets
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2935 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Fencheleintopf
35 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Deftiges Krabbenfrühstück
25min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min