Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1710 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 Std. 5 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 Min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 Min