Compatibele versies
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Roastbeef
- 12 Scheiben Roastbeef (ca. 120 g)
- 2 TL Olivenöl
- 2 TL Crema di Balsamico
- grobes Meersalz
- bunter Pfeffer, grob geschrotet
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Schalotten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 20 g Butter
- 500 g Rosenkohl
- 600 g Wasser
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian
- 100 g Sahne
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokos-Blumenkohl-Suppe
30 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min