Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Currycremesuppe
- 1 Schalotte
- 60 g Knollensellerie, in groben Stücken
- 20 g Butter
- 1 TL rote Currypaste
- 200 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken
- 1 TL Zucker
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 300 g Sahne
Topping und Fertigstellung
- 20 g Öl
- 50 g Parmaschinken, in Streifen
- 100 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (1 cm)
- 50 g Nordseekrabben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3h
Krebssuppe
45min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1h
Kürbis-Kokos-Suppe
35min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Würzige Kürbissuppe
1h
Kartoffel-Paprika-Suppe
1h
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Forellencremesuppe
40min