Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebeizter Lachs
- 20 g brauner Zucker
- 20 g Sternanis
- 10 g Fenchelsamen
- 40 g Meersalz
- 30 g Limettensaft
- 120 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g frische Lachsfilets, mit Haut, ohne Gräten
Warmer Spargelsalat
- 400 g Wasser
- 500 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält
- 2 rote Zwiebeln, geachtelt
- 20 g weißer Portwein
- 20 g Estragonessig
- ¼ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 20 g Olivenöl
- 15 g Walnussöl
- 15 g Rapsöl
- 1 Bund Petersilie, in Streifen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Blutorangen Granita mit Campari
13 godz.
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Riesengarnelen in Cognac
20min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1 godz. 10 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1sa 20 dk
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 dk
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1h 35min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1sa 20 dk