Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebeizter Lachs
- 20 g brauner Zucker
- 20 g Sternanis
- 10 g Fenchelsamen
- 40 g Meersalz
- 30 g Limettensaft
- 120 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g frische Lachsfilets, mit Haut, ohne Gräten
Warmer Spargelsalat
- 400 g Wasser
- 500 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält
- 2 rote Zwiebeln, geachtelt
- 20 g weißer Portwein
- 20 g Estragonessig
- ¼ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 20 g Olivenöl
- 15 g Walnussöl
- 15 g Rapsöl
- 1 Bund Petersilie, in Streifen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 Std.
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 Min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 Std.
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1 Std.
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min