Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebeizter Lachs
- 20 g brauner Zucker
- 20 g Sternanis
- 10 g Fenchelsamen
- 40 g Meersalz
- 30 g Limettensaft
- 120 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g frische Lachsfilets, mit Haut, ohne Gräten
Warmer Spargelsalat
- 400 g Wasser
- 500 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält
- 2 rote Zwiebeln, geachtelt
- 20 g weißer Portwein
- 20 g Estragonessig
- ¼ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 20 g Olivenöl
- 15 g Walnussöl
- 15 g Rapsöl
- 1 Bund Petersilie, in Streifen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 dk
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2h 50min
Garnelen Xacuti
1sa 20 dk
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Spargel-Antipasti
40 min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 Std.
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 dk
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 godz.
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min