![Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83EC7F76-BC6D-41AA-995A-4622917C7879/Derivates/7ABBD578-9856-4BEA-BB26-63885414C308.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mexikanische Salsa
-
½
Jalapeño Chili, nach Wunsch entkernt
of ½ grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Zwiebel
- 250 g Tomaten, geviertelt
- 15 g Limettensaft
- ½ TL Salz
Frutti di Mare
- 1500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Meeresfrüchte, TK
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Kreolischer Fisch
35min
Zander mit Spinat
30min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Garnelen Aglio e Olio
20min