Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Jalapeño Chili, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Mango, reif, groß, geschält, in Stücken
- 3 EL Tamarinden-Paste
- 4 EL Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- ¼ TL Piment
- 90 g Rotwein
- 180 g Orangensaft
- 2 EL Rotweinessig
- 24 Lammkoteletts
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 godz. 15 min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 godz.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Garnelen-Tacos
30 min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30 min
Peruanisches Ceviche
1 godz. 15 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 Std. 30 Min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 Min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min