![Scharfes Rindfleischpesto Scharfes Rindfleischpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F54766A6-1A09-4D91-82C6-7596314E4FDC/Derivates/22af608c-2acb-4592-9708-d65d8f07c881.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 30 g Knoblauch
- 10 g Ingwer, frisch
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 100 g neutrales Öl
- 500 g Rinderhackfleisch
- 500 g Sojabohnenpaste
- Voeding
- per 5 Schraubgläser
- Calorieën
- 16349 kJ / 3903 kcal
- Eiwitten
- 116 g
- Koolhydraten
- 454 g
- Vetten
- 178 g
- Vezels
- 6.8 g