Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Balsamico
- 150 g Rotwein, Burgunder
- 80 g Aprikosenkonfitüre
- 2 Zweige Rosmarin, frisch, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 1933 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50min
Apfelmarinade
10min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25 min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1h 15 min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3h
Whiskey-Marinade für Fleisch
10min
Biermarinade zu Nackensteaks
4 Std. 20 Min
Schweinefilet alla Toscana
50min
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 min
Steaksauce
25min