Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Trockenhefe
- 1 TL Backpulver
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 175 g Wasser
- 4 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 75 g Joghurt, 3,5% Fett
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 TL Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Schalotten, halbiert
- 30 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Currypulver, mittelscharf
- 1 Dose Tomaten, geschält (400 g)
- 200 g Kokosmilch, ungesüßt
- 30 g Butterschmalz
- 1 Mango, in Würfeln (1 cm)
- 8 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4247 kJ / 1016 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buletten mit Pilzrahm
1 Std.
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 Std. 20 Min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Orientalische Hackbällchen
40min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Hackbraten Königsberger Art
1h 15min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45 Min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Hähnchen-Curry
1 Std.
Bouletten griechisch
25 Min
Hähnchen in Joghurt
1 Std.