Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot, in Stücken
- 6 EL Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Tomatenmark
- 1 TL Salz
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 150 g Ananas, frisch, in Stücken
- 400 g passierte Tomaten
- 1 EL Curry, mild
- 10 Stängel Koriander, grob gehackt
- 700 g Zanderfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1407 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch-Piccata
1ωρ.
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 λεπτ.
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1ωρ.
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1ωρ.
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30 min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50 λεπτ.
Asia-Gemüse
30 Min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 λεπτ.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 λεπτ.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Gedämpfte Lachspäckchen
55 λεπτ.