Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Wasser
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 600 g Lammhackfleisch
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 120 g Feta, cremig, in Würfeln (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Tomatenmark
- 180 g Basmati-Reis
- 800 g Geflügelfond
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 50 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3462 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka
1h 15min
Hähnchen-Arrabiata
55 Min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 Std.
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1h 20min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40 Min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 Min
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45 Min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 min