Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Wasser
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 600 g Lammhackfleisch
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 120 g Feta, cremig, in Würfeln (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Tomatenmark
- 180 g Basmati-Reis
- 800 g Geflügelfond
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 50 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3462 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Moussaka
1 Std. 15 Min
Lammragout
1 godz.
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 godz.
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2 Std.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Orientalische Hackbällchen
40min
Lammfrikadellen mit Datteln und Feta
30 Min
Edelfischragout
35 Min