Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à 260 g)
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz für die Gewürzmischung
- 1100 g Wasser
- 600 g Rote Bete, roh (ca. 5 Stück), gleichgroß, ungeschält
- 200 g Sahne
- 250 g Milch
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (3 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 8 Zweige Thymian
- 2 Schalotten (40 g)
- 1 EL Öl
- 5 getrocknete Pflaumen, entsteint (30 g)
-
1
EL Muscovado-Zucker
of 1 EL brauner Zucker - 30 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2936 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2 Std.
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 Min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 Std. 15 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Glasierte Spareribs
6h 30min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min