Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Kalbsschnitzel (à 200 g), quer geviertelt
- Pfeffer
- 12 Scheiben Parmaschinken
- 12 Salbeiblätter
- 1 rote Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- Salz
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 6 EL Öl
- 600 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Gemüsebrühe, flüssig
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2049 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet Asia
1 Std. 15 Min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Schweinefilet im Zucchinimantel
1 Std. 15 Min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40min
Kalbstafelspitz
50 Min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10 min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 Std.