Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- 10 g Öl
-
250
g Tintenfischringe, TK, aufgetaut,
of 250 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (3 mm) - 400 g Penne
- 250 g Cherry-Tomaten
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Frischkäse
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2579 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1 Std.
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Fisch-Pasta
40min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min