Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Butter
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Schalotten, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 8 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Rinderhackfleisch
- 100 g Schweinehackfleisch
- 15 Safranfäden, in 1 EL Wasser eingeweicht
- 30 g Paniermehl
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 20 g Ricotta
- 1 Ei (Kl. M)
- 4 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Tagliatelle
- 2 Chilischoten, rot, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Prisen Fleur de Sel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3584 kJ / 855 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Coq au vin
2sa
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Safran-Hühnchen-Penne
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 λεπτ.
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Garnelencurry
35min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 λεπτ.