![Hähnchenbrust auf Salbeignocchi Hähnchenbrust auf Salbeignocchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE06F038-78DE-4899-8E9B-8F9235A9DB4D/Derivates/D450E114-D5ED-4002-825A-1AFBED30C034.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1400 g Wasser
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2499 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Salat mit Steak-Streifen
35 min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min