Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1400 g Wasser
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2499 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Hähnchen Teriyaki
2sa
Saltimbocca mit Ofengemüse
2u. 10min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min
Meatballs in Tomatensauce
45 λεπτ.