Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1400 g Wasser
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2499 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 godz. 40 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 25 min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1 godz. 25 min