Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Sesamöl
- 50 g Sojasauce
- 200 g Rinderfond
- 100 g Sweet-Chili-Sauce
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Rinderhüfte, in feinen Streifen (1 cm)
- 300 g Udon-Nudeln, getrocknet (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Asia-Hühnersuppe
1h 20min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 godz. 40 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min