Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Sesamöl
- 50 g Sojasauce
- 200 g Rinderfond
- 100 g Sweet-Chili-Sauce
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Rinderhüfte, in feinen Streifen (1 cm)
- 300 g Udon-Nudeln, getrocknet (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Schweinebauch mit Kimchi
35 Min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 Min
Miso-Udon-Suppe
8u. 30min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1 godz.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 Std. 15 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min