Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g neutrales Öl
- 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 400 g Kimchi, abgetropft (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- ¼ TL Sesam, weiß, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Slow Cooking Gua Bao
7h
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Kimchi
120 Std.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Koftas in Tahin-Sauce
50 Min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min