Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chilischote, halbiert, ggf. entkernt
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 1 TL rote Currypaste
- 1 TL Limettenschale, gerieben
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 60 g Teriyaki-Sauce
- 1 TL Sambal Oelek
- 1 geh. EL Sesam
- ½ TL Salz
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), in dünnen Scheiben
- 250 g Wirsing, in Stücken
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Apfel, in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- ½ TL Chiliflocken
- 100 g Sprossen, frisch, gemischt (Keimlinge)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1689 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Teriyaki-Hähnchen-Zughetti
1h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Gambas Piri-Piri
25min
Summer Rolls mit Korianderdip
1h
Low-Carb-Nudel-Bowl
30min
Karibisches Garnelencurry
30min
Thai-Gemüse mit Sesam-Hackbällchen
40min
Ingwer-Sesam-Hähnchen mit Zoodles
55 dk