Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teigtaschen
- Olivenöl zum Einfetten und Bestreichen
- 24 Wan-Tan-Teigblätter (11 x 11 cm), siehe Tipp
Füllung und Fertigstellung
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, in Ringen
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt
- 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 5 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 - 5 Stängel Minze, abgezupft
- 65 g Limettensaft
- 50 g Fischsauce
- 1 EL Vollrohrzucker
- 500 g Wasser
- 300 g Hähnchenfleisch, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 311 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Frühlingsrollen (春卷)
1 godz. 30 min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Thai-Bällchen
1 Std. 40 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.