Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen, davon 2 angedrückt
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g schwarzer Sesam
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 - 1 ½ TL Zucker
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 40 g Reisessig
- 40 g Sojasauce
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à ca. 350 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 2 TL rote Thai-Currypaste
- 2 Stängel Zitronengras, längs halbiert, in Stücken
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 8 Scheiben Ingwer, frisch (ca. 1 mm dünn)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4166 kJ / 996 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 76 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min.
Hähnchen Teriyaki
2h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min.
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h