Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2100 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Entenbrust, mit Haut (ca. 400 g)
- ½ TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 3 Prisen Salz
- 1 TL Honig
- 50 g Rotwein, trocken
- 50 g Blaubeerkonfitüre
- 1 EL Zucker
- 20 g Balsamico, dunkel
- 300 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- 100 g Croûtons
- 50 g Parmesan, gehobelt
- 40 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 50 g rote Beeren, gemischt, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2 Std.
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1 godz. 30 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 Std. 20 Min
Ochsenbäckchen
5 Std.