Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbskoteletts Sous-vide
1ωρ. 10 λεπτ.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1ωρ. 20 λεπτ.
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Geschmortes Kalbsragout
2hod. 10min
Slow Cooking Beef Madras
3ωρ.
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 Std.
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20 min