Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammfilets (ca. 7 Stück)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL Lavendel, getrocknet
- 3 Stängel Basilikum
- 4 Stängel Petersilie
- 4 Stängel Thymian
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 20 g Butter, in 2 Stücken
- 1650 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1843 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1sa 20 dk
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min