Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammfilets (ca. 7 Stück)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL Lavendel, getrocknet
- 3 Stängel Basilikum
- 4 Stängel Petersilie
- 4 Stängel Thymian
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 20 g Butter, in 2 Stücken
- 1650 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1843 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1sa
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1sa 30 dk