Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Lammhüfte (ca. 2-3 Stück)
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 1 Stück Butter, kalt (ca. 3 cm), und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 12 Scheiben Bacon
- 1 Birne, in Stücken (1 cm)
- Muskat zum Würzen
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3597 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ωρ. 30 λεπτ.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1u. 20min
Lammhüften mit Speckbohnen
1ωρ. 30 λεπτ.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 Std.
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 Std. 10 Min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 Std. 10 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1ωρ. 30 λεπτ.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1u. 20min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min