![Maispoularde mit Cherry-Tomaten Maispoularde mit Cherry-Tomaten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68886270-22A5-4A0A-9D97-2892D366AA3A/Derivates/7A96BEB1-1D8F-4270-824A-B43C4E0B8824.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 935 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Salat mit Steak-Streifen
35 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Bolognese classico
5 Std.