![Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F1B89241-7F2E-4F05-AE97-36EF2736A33D/Derivates/d73e7005-c987-4fed-b7a7-1128c462536c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Oliven-Hackbraten mit Tomatensauce
50 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1 Std.
Erdbeer-Sandwich mit Putenfleisch
1 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 Min