Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Gebackene Schweinefilets im Kaffeemantel mit Kartoffelrösti
50 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9h