Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roggenbrötchen
- 120 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 405
- 1 TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
Wacholdergulasch und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 500 g Wildgulasch
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 150 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Bratensaucen-Paste
- 150 g Rotwein, trocken
- 80 g Gin
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3262 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2h
Bouillabaisse
1h
Forellen des Bischofs
35min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6h 30min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1h 20min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2h
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min