Apparaten en Accessoires
Bilbao - Goxua
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Milch500 g
-
Zimt½ TL
-
Zitronenschale, gerieben1 gestr. TL
-
Speisestärke25 g
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
Butter20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Wasser25 g
-
Rum braun20 g
-
Löffelbiskuits in Stücken8
-
brauner Zucker (ca. 40 g)8 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1168 kJ /
279 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Eton Mess
4u. 20min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4u. 40min
Gebrannte Eierlikörcreme
1u. 15min
Lombardische Aprikosentarte
1u. 15min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2u. 25min
Limoncello-Creme
5u.
Cappuccino-Traum
3u. 30min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2u. 20min
Rotweincreme
5u. 40min
Mousse au cappuccino
25min
Tiramisu-Creme für zwei
1u. 10min