Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Tomato Tonnato
15 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1 Std. 20 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Caipirinha-Creme
3h 30min