Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Safranmousse
2 Std. 15 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 dk
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Ziegenkäsetarte
1 Std. 25 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min