![Tomaten-Cocktail Tomaten-Cocktail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0AA24D4F-D61B-4E82-84EF-854D470A5E84/Derivates/18915a90-0c3e-467d-9807-f859222e74c7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sahne
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 2 EL Balsamico, hell
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Erdbeer-Gazpacho
40min
Zitronen-Parfait
4h 30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Geflügelleber Crème brûleé
13u.
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Weiße Tomatensuppe
40min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min