![Oeuf Cocotte Oeuf Cocotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/627EB877-5907-4AD4-B987-B9AA78292C59/Derivates/f5ca9bc0-d044-4043-90bb-08fc3325265e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Champignons, in Scheiben
- 20 g Olivenöl
- Butter zum Einfetten
- 6 TL Crème fraîche
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 6 Eier
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 Min
Pintxo Donosti
5 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Erbsen-Schinken-Omeletties
50min
Apfel-Millefeuille mit Feldsalat und Nüssen
20min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Espressodressing
5 min
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35min
Spanisches Ei im Glas
40min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1 godz.