Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Salzbrezeln
- 200 g Ziegenfrischkäse
- ¼ TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1 godz. 40 min
Brezen-Salat in der Parmesanschale
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicorée-Thunfisch-Wraps
20 λεπτ.
Pulled Lachs Baguettes
45min
Küken-Käse-Bällchen
20 λεπτ.
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 λεπτ.
Birnen-Walnuss-Obazter mit Ziegenkäse
10 λεπτ.
Rotweinbutter
3ωρ. 20 λεπτ.
Lachs-Dip
5 λεπτ.
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1ωρ. 30 λεπτ.
Dattel-Speck-Dip
30 λεπτ.
Spundekäs (Hessen)
10 λεπτ.