![Trauben-Thymian-Cooler Trauben-Thymian-Cooler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/748183B4-BBEE-462E-9E57-F20938A76363/Derivates/bc5aac8a-9404-4378-a3b6-28256b1f74d9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Gin-Tonic-Sorbet
14h
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2h 45min
Maronen-Schoko-Trüffel mit Amaretti
4 Std. 30 Min
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1 Std. 15 Min
Laugen-Cupcakes mit Obatzter
2 Std. 15 Min
Iberico-Schinken-Creme
10p
Rotweinbutter
3h 20min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min