Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Obazda-Flammkuchen
1 Std. 50 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48 Std.
Tomaten-Cocktail
30 min
Grapefruit-Limetten-Limonade
25 min
Dried Beef Dip
10 min
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20 min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5min
Parmesansüppchen
25 min
Zitrus-Aioli
10 min
Rotweinbutter
3h 20min
Limetten-Chili-Butter
10 min