Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuckersirup - Läuterzucker
20 Min
Café-de-Paris-Butter
4 godz. 10 min
Bloody Mary mit Paprika
15 Min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 Min
Maronencremesuppe
1sa 30 dk
Frozen Daiquiri
5 Min
Mandel-Blumenkohl-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2h
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Gin Fizz
5 Min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Maracuja Margarita
5 Min