![Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/251618.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Butter
- 40 g Pinienkerne
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
- 1 TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1438 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melonenpizza
15min
Möhren in Zitronenöl
45min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Pfifferlings-Stullen
35min
Rotbarsch in Basilikumteig
30min
Zucchini-Crostini
35min
Pikante Gewürzäpfel
40min
Ananas mit süßem Pesto
15min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Balsamico-Schalotten
19h
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min