Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1974 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10h
Thunfisch-Tapenade
5min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 30min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min