![Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5bbc4f84-af67-4519-900f-6761c4803d25/Derivates/1d2294ef-5709-436c-8220-01070137f25d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 125 g)
- 200 g Rote Bete, gegart, gegart
-
100
g Apfel
of 100 g Mango - 3 Stängel Dill
- Fleur de Sel
- Pfeffer aus der Mühle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1394 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 Std. 35 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2h 10min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Lammfilets mit Lavendel
13h