Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1654 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40 Min
Romanesco-Salat
1h 40min
Tomato Tonnato
15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min