![Ravanello Tonnato Ravanello Tonnato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B9CFA66-F65D-4459-96C9-9C62777AC359/Derivates/cef47887-6990-4d80-bce0-1dd1b0a890e9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1654 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 20 min
Vitello Tonnato
48ч.
Tomato Tonnato
15 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Saibling mit Artischocken
40 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min