Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 Min
Pfifferlings-Stullen
35 Min
Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)
50 Min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10min
Suppengemüse anbraten
25min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min