Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Camembert, würzig (z.B. Cœur de Lion), in Stücken
- 150 g Walnusshälften
- 1 Bund Schnittlauch, feinen in Röllchen
- 5 - 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Pck. Filoteigblätter (250 g), z.B. von Tante Fanny
- 250 g Portwein, weiß
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 2 Prisen Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- Öl zum Bestreichen
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 834 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Cheddargebäck
40min
Brezen-Salat in der Parmesanschale
1sa 30 dk
Scones mit Camembert und Trauben
40min
Camembert-Soufflé
45min
Karamell-Apfel-Tarte
1 godz. 15 min
Puten-Bananen-Sandwich
15 dk
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1u. 10min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 godz.
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45min