Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Camembert, würzig (z.B. Cœur de Lion), in Stücken
- 150 g Walnusshälften
- 1 Bund Schnittlauch, feinen in Röllchen
- 5 - 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Pck. Filoteigblätter (250 g), z.B. von Tante Fanny
- 250 g Portwein, weiß
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 2 Prisen Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- Öl zum Bestreichen
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 834 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheddargebäck
40 λεπτ.
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 λεπτ.
Camembert-Soufflé
45 λεπτ.
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1h 30 min
Leberkäseburger
1h 20min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1ωρ. 10 λεπτ.
BBQ Kartoffeln
55 λεπτ.
Weißes Schokomalheur
40 λεπτ.
Scones mit Camembert und Trauben
40 λεπτ.
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min
Karamell-Apfel-Tarte
1h 15min