Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
-
80
g brauner Zucker
of 80 g Zucker - ½ rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 400 g Zwiebeln, geachtelt
- 40 g Weißweinessig
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Ras el Hanout
- 1 TL schwarzer Sesam
- 200 g Feta, zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 909 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 163 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheddargebäck
40 min
Käseecken zum Zupfen
1h 50min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1u. 20min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Coleslaw Hawaii
25 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1h 30min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h