Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Kräuterseitlinge, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Ei
- 2 EL Milch (20 g)
- 10 Filoteigblätter
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 Std. 35 Min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 Std. 25 Min
Brokkoli-Cheddar-Bites
1 Std.
Herzhafte Baklava
1 Std.
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6 Std.
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1 Std. 25 Min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50 Min
Pfefferlinge
1 Std.
Spätzle-Burger
1h 30min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Bieramisu
10h 40 min