Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baklava-Sauce
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Milch
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Füllung
- 100 g Couscous
- ¼ TL Salz
- kochendes Wasser zum Übergießen
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 250 g Babyspinat, frisch
- 400 g Feta, grob zerbröselt
Baklava und Fertigstellung
- 250 g Filoteigblätter, aus dem Kühlregal
- 1 Ei
- 1 EL Sesam
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 802 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Ratatouille-Galette
1 godz. 30 min
Walnuss-Schafskäse-Nudeln - Peynirli ve Cevizli Erişte
20min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 Min
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1 godz. 30 min
Ravioli-Auflauf
1 Std. 40 Min
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45 Min
Orientalischer Nudelsalat
30 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1 godz.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.
Pide mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min