Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g Dinkelmehl Type 630
of 80 g Weizenmehl Type 550 - 150 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
- 5 - 10 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Ricotta
- 2 TL Senf
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Camembert (würzig), davon 100 g in Würfeln (5 mm), 50 g in dünnen Scheiben
- 1 Apfel, in sehr dünnen Scheiben
- 30 g Rucola zum Belegen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3348 kJ / 800 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1 godz. 30 min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1 godz. 30 min
Spargel-Quiche
1 Std. 10 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 godz. 30 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 godz. 30 min
Käse-Tarte mit Cidre
1 godz.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min