Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Schmand
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 300 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Sahne
- 100 g Milch
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 100 g geräucherter Lachs
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1521 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 godz. 15 min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 godz. 15 min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1 godz. 30 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 godz. 45 min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Kartoffel-Quiche
3h
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 godz. 10 min
Kräuterkuchen
2h
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 godz. 45 min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min