Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar, in Stücken
- 1000 g Porree (Ø ca. 8 cm, ca. 500 g geputzt)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Wasser
- 170 g Couscous
- 250 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2945 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanische Tortilla
45 Min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1h 30min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 Min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2 godz. 15 min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 Min