Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 200 g Sahne
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Tomatenmark
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 500 g Mairübchen, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Flusskrebsfleisch
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 150 g Cherry-Tomaten, dunkel (schwarz)
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2834 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1298 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunte Rotkohlnudeln
45min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Spargel-Korma
45min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Spargel-Nuss-Pasta
45min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15 min.
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Kürbisragout mit Bratwurst
30min