Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 150 g Salami, in Scheiben, halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken
-
100
g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
of 1 rote Paprika, in Stücken - 30 g Öl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Dijon-Senf
- 1500 g Wasser
- 300 g Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2435 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1961 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Reis-Thunfisch-Salat
40min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 Min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 godz.
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 Min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 godz.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 Min